Materialer

Der hvor legeredskaberne har kontakt med jorden bruges enten galvaniserede stålfødder, som støbes fast eller robinietræ, som har en meget høj naturlig modstandsdygtighed. Over jorden består redskaberne af stål, limtræ og en blanding af lærke- og douglastræ. Rutsjebaner, brandmandsstænger og glidestænger er udført i rustfri stål. Legeredskaberne har høj slidstyrke, robusthed og er hurtige at montere. Det skyldes, at de er gennemdesignede ned til mindste detalje.

Robinietræ

Coplas robinietræ stammer fra et FSC certificeret skovbrug. Kun stammer af højeste kvalitet bliver taget ind i produktionen. Det sikrer et minimum af revner og vrid i træet, når legepladsen bliver udsat for det danske vejr. Robinietræ har en holdbarhed i jord på op til 30 år. Samtidig er det på grund af hårdheden meget slidstærkt. Copla bruger robinietræ i alle de produkter, hvor træ har jordkontakt.

Lærk/Douglas

Coplas lærke- og douglastræ. Disse to trætyper tilhører den gruppe af træer, der kaldes rødkerne-træer. Kerneveddet i disse trætyper er naturligt imprægneret med svampehæmmende stoffer, så trykimprægnering ikke behøves. I Coplas legeredskaber er det netop kernen, der benyttes i produkterne.

Stålfødder

Coplas specialdesignede stålfødder i varmgalvaniseret stål benyttes til alle de legeredskaber, som kræver fundament.

Tovværk

Klatrenet og tov er lavet af polypropylen med en indlagt kerne af rustfri stålwirer. Dette sikrer tovene mod hærværk og gør dem ekstra træk- og slidstærke. Til samlinger bruger Copla fittings af højeste kvalitet.

le_20524_palisader_-_1

04-010

IMG_8064