Fuglereden i Odense

  • legeplads
  • legeplads
  • legeplads
  • legeplads
  • legeplads
  • legeplads
  • legeplads
  • legeplads
  • legeplads
  • legeplads
  • legeplads
  • legeplads

Børnehuset Fuglereden fik penge til renovering af deres legeplads fra kommunens legepladspulje, efter at Copla have lavet en helhedsplan.

Copla vandt efterfølgende også opgaven med at udføre renoveringen. Fuglereden lagde stor vægt på, at den nye legeplads, udover at have en høj legeværdi og opdeling i zoner, også skulle være af materialer med lang levetid. Vi valgte derfor at bruge udelukkende stål alle de steder, hvor redskaberne har jordkontakt. Sandkassen blevet lavet i betonsten med topbræt.

Vi har efterfølgende fået meget ros for vores løsninger både af institutionen og kommunen.

 

 

yderligere info