Skovparkens Børnehus

Skovparkens Børnehus

Børnehuset havde en legeplads med sand og faldsand spredt overalt. Stille og vilde lege foregik oveni hinanden med mange konflikter til følge.

Derfor bad de Copla lave en helhedsløsning, der én gang for alle kunne få løst problemerne.
Vi valgte at lave tydelige opdelinger af legeområderne, samt bygge en bakke for at styrke rumdannelsen. Der blev støbt gummiunderlag og lavet en cykelfri zone.

Børnehuset blev så glade for vores løsninger, at de to år efter bad os lave en helhedsløsning for vuggestuens legeplads også.

Denne legeplads er et super godt eksempel på en indretning hvor der er tænkt i rim og zoner, Så der er en tydelig opdelt hvor der foregår forskellige lege

Download PDF

Copla - leg, læring og bevægelse

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål