Garanti

Legeredskaber købt gennem Copla Legepladser er i en høj kvalitet, og der bruges kun de bedste materialer. Dette gør, at Copla Legepladser ud over de 2 års lovpligtig garanti kan give yderlige 8 års garanti på materiale- og/eller fabrikationsfejl.

Det gælder dog ikke bevægelige dele eller dele med naturligt slid. Hærværk er ikke dækket af garantien. Garantien gælder såfremt, at monterings- og vedligeholdelsesvejledning er fulgt.

Produkter og materialer:

10 år:

  • Mod svigt som følge af materiale- og fabrikationsfejl på alle galvaniserede stålfundamenter.
  • Mod råd, svamp og brud på grund af materiale- og fabrikationsfejl i robinietræ.
  • På rustfri stålbeslag.

5 år:

  • Mod råd, svamp og brud på grund af materiale- og fabrikationsfejl i lærketræ.
  • Mod materiale- og fabrikationsfejl på klatrenetskonstruktioner og klatretov.

2 år:

  • Mod materiale- og fabrikationsfejl på bevægelige dele.
  • På samlinger mellem tov eller kæder og træ eller stål.
  • Overflademisfarvning eller lignende kosmetiske beskadigelser.
  • Efterspænding af bolte, skruer, møtrikker og lignende.
  • Plastpropper og plastknopper, der pilles af. For at garantien dækker, skal der ved udskiftning anvendes originale reservedele.

Vær opmærksom på, at alt træ arbejder, og derfor vil man kunne opdage revnedannelser i træet. Revner der kommer de første 2 år og har betydning for redskabets sikkerhed omfattes selvfølgelig af garantien. Garantien gælder ikke for nedbrydning, der kun har en visuel betydning. Copla Legepladser er produktansvarsforsikret og overholder den europæiske standard for legeredskaber (EN 1176).

Vedligeholdelse

Daglig rutinemæssig inspektion: Ligger der fremmedlegemer i sikkerhedsarealet? Ligger der efterladenskaber fra katte og hunde i sandkassen eller andre steder? Fordel faldunderlag jævnt, særligt ved rutsjebaneudløb og gynger. Er der dele, som evt. gået itu, og er ødelagt?

Den rutinemæssige driftsinspektion hver 3 måned: Kontrollér tov, net o.lign for slid og hærværk. Tjek befæstning, bolte og beslag. Tjek gyngeophæng, gyngesæde og sjækler m.m. Kontrollér faldunderlaget og suppler om nødvendigt. Kontrollér om redskabet står fast. Hver år: Stramning af bolte og møtrikker, smøring af lejer og rengøring.

År 2-4-6-8-10: Kontrollér tov og led for slitage grundigt . Kontrollér og evt. skift sjækler, kæder o.lign. grundigt Kontrollér om faldsandet når højt nok op (se mærke på redskabet)

År 5- 10: Udgravning til fundamentet for at kontrollere forankringen og evt. råd. Oliering / maling af alt træværk.

Copla legepladser vægter sikkerheden ved vores legeredskaber meget højt. Derfor overholder alle produkter DS/EN 1176.

Børnenes sikkerhed er den vigtigste parameter, når vi udvikler nye legeredskaber. Materialerne er nøje udvalgte og bearbejdede, for at sikre en lang holdbarhed. Vores redskaber er fastgjort til jorden enten med galvaniseret stål eller robiniestammer, hvilket sikrer redskaberne imod råd i fundamentet. Derfor kan vi give den gode Copla garanti på vores redskaber.

Dias1